Език BG
Language EN
Инструменти

Страница 1 от 7

Speccy

Програмата показва подробна информация за хардуерните компоненти на вашия компютър: бързина и вид на процесора, големина на системната памет, информация за видеокартата и др.

Етикети:
Системна информация
Лиценз: Freeware | Изтегляния: 1669
Изтеглянеdownload
[] Нагоре
Xinorbis

Перфектна програма за анализ на използваното дисково пространство в даден хард-диск, дял, папка или каквото и да е било устройство за съхранение на данни. Извежда информация за вид на файловете, най-малки и най-големи файлове и папки, групира информация за файловете по дата на създаване като показва инфо за ден, месец, година... Показва статистическа информация в табличен вид или във форма на графики.

Етикети:
Системна информацияДиагностика на систематаФайлова система
Лиценз: Freeware | Изтегляния: 1258
Изтеглянеdownload
[] Нагоре
AxCrypt

Програма за бързо и сигурно криптиране на файлове. Интегрира се напълно с Windows Explorer и няма собствен интерфейс. AES криптиране със 128-bit ключове. Може да създава самодекриптиращи се файлове, които да се отварят само чрез въвеждана на парола. Безплатна и с отворен код.

Етикети:
СигурностСистема
Лиценз: GNU LGPL | Изтегляния: 3630
Изтеглянеdownload
[] Нагоре
AVG AntiVirus Free 2013

Добра антивирусна програма за свободно ползване от домашни потребители. Автоматично проверява за нови антивирусни дефиниции и бързо ги сваля и добавя при стартирането на Windows.

Етикети:
АнтивирусСигурност
Лиценз: Freeware | Изтегляния: 1223
Изтеглянеdownload
[] Нагоре
Avast Free Antivirus

Безплатна версия на Avast Antivirus за домашна и некомерсиална употреба. Има възможност за автоматично обновяване, anti-spyware и anti-rootkit защита. Може да бъде свалена версия с български интерфейс.

Етикети:
АнтивирусСигурност
Лиценз: Freeware | Изтегляния: 1202
Изтеглянеdownload
[] Нагоре