Език BG
Language EN
Инструменти

Страница 1 от 7

Speccy

Програмата показва подробна информация за хардуерните компоненти на вашия компютър: бързина и вид на процесора, големина на системната памет, информация за видеокартата и др.

Етикети:
Системна информация
Лиценз: Freeware | Изтегляния: 2257
Изтеглянеdownload
[] Нагоре
Xinorbis

Перфектна програма за анализ на използваното дисково пространство в даден хард-диск, дял, папка или каквото и да е било устройство за съхранение на данни. Извежда информация за вид на файловете, най-малки и най-големи файлове и папки, групира информация за файловете по дата на създаване като показва инфо за ден, месец, година... Показва статистическа информация в табличен вид или във форма на графики.

Етикети:
Системна информацияДиагностика на систематаФайлова система
Лиценз: Freeware | Изтегляния: 1997
Изтеглянеdownload
[] Нагоре
AxCrypt

Програма за бързо и сигурно криптиране на файлове. Интегрира се напълно с Windows Explorer и няма собствен интерфейс. AES криптиране със 128-bit ключове. Може да създава самодекриптиращи се файлове, които да се отварят само чрез въвеждана на парола. Безплатна и с отворен код.

Етикети:
СигурностСистема
Лиценз: GNU LGPL | Изтегляния: 5111
Изтеглянеdownload
[] Нагоре
Eraser

Eraser е малка програма с отворен код, която сигурно и невъзвратимо унищожава всякакви нежелани файлове от вашия хард-диск. Предлага няколко метода за заличаване и можете да създавате график със задачи за автоматично изпълнение.

Етикети:
СигурностФайлова система
Лиценз: GNU GPL | Изтегляния: 553
Изтеглянеdownload
[] Нагоре
AVG AntiVirus Free 2013

Добра антивирусна програма за свободно ползване от домашни потребители. Автоматично проверява за нови антивирусни дефиниции и бързо ги сваля и добавя при стартирането на Windows.

Етикети:
АнтивирусСигурност
Лиценз: Freeware | Изтегляния: 2656
Изтеглянеdownload
[] Нагоре