Език BG
Language EN
Инструменти

Страница 3 от 7

Spybot Free Edition

Програмата сканира вашия компютър и проверява за файлове, които биха могли да ви шпионират - да следят вашата активност в Интернет и да събират информация за вас. Тези файлове се оставят от интернет страниците, които посещавате и целта им е да ви се показват реклами, които са близки до вашите интереси. Приложението унищожава такива файлове, когато ги открие.

Етикети:
Anti-SpywareAnti-MalwareСигурност
Лиценз: Freeware | Изтегляния: 1337
Изтеглянеdownload
[] Нагоре
CCleaner

Защитава вашето лично спокойствие в Интернет, като изчиства временните файлове и историята, която пази браузърът ви, докато сърфирате в Интернет.Прави компютъра ви по-бърз и сигурен.

Етикети:
ОптимизацияСигурност
Лиценз: Freeware | Изтегляния: 2001
Изтеглянеdownload
[] Нагоре
DriverMax

Чрез програмата можете да експортирате в архиви всичките ви инсталирани драйвери и след евентуална преинсталация на Windows да ги качите наведнъж и да направите само един рестарт. Освен това програмата се грижи да имате възможно най-новите драйвери за хардуера ви.

Етикети:
Оптимизация
Лиценз: Freeware | Изтегляния: 1326
Изтеглянеdownload
[] Нагоре
Defraggler

Чрез Defraggler можете да дефрагментирате файловата система на вашите дискови устройства, като по този начин информацията се подрежда от началото диска, което прави достъпа до нея по-бърз.

Етикети:
Файлова системаОптимизация
Лиценз: Freeware | Изтегляния: 2267
Изтеглянеdownload
[] Нагоре
File Shredder

Когато изтривате даден файл, Вие не го заличавате от харддиска си. Windows само го маркира като изтрит и той може да бъде възстановен по-късно със специален софтуер. Тази програма заличава файловете като прави невъзможно възстановяването им.

Етикети:
Файлова система
Лиценз: Freeware | Изтегляния: 1338
Изтеглянеdownload
[] Нагоре