Модератори: Freya, Kulu Ngile
Starting VMware services:
Virtual machine monitor done
Virtual ethernet done
Bridged networking on /dev/vmnet0 done
Host-only networking on /dev/vmnet1 (background) done
Host-only networking on /dev/vmnet8 (background) done
NAT service on /dev/vmnet8 done
The configuration of VMware Server 1.0.2 build-39867 for Linux for this running
kernel completed successfully.
koko@debian:~$ vmware
/usr/lib/vmware/bin/vmware: /usr/lib/vmware/lib/libpng12.so.0/libpng12.so.0: no version information available (required by /usr/lib/libcairo.so.2)
/usr/lib/vmware/bin/vmware: /usr/lib/vmware/lib/libpng12.so.0/libpng12.so.0: no version information available (required by /usr/lib/libcairo.so.2)
koko@debian:~$
stupidshit написа:добре де ,аз имам и дебиан и уиндоус ХР инсталнати ,не мога ли да си маунтна инсталнатото ХР или трябва да инстална 1 и под линукс ?
koko32 написа:Здравейте.След инсталацията на VMware не мога да я стартирам по никакъв начин ,като я стартирам в конзолата ми дава товаНякакви идеи
- Код за потвърждение: Избери целия код
koko@debian:~$ vmware
koko@debian:~$
Да де това питам ,дали мога от дебиан да си маунта инсталнатото вече ХР и да си го ползвам пълноценно ,както е показано тук с вистата ? И ако да как ... какво е по-различното?NetCutter написа:А ако го емулираш под линукс ще можеш да стартираш Уиндолс приложения, които не биха вървяли чрез маунтването
stupidshit написа:Да де това питам ,дали мога от дебиан да си маунта инсталнатото вече ХР и да си го ползвам пълноценно ,както е показано тук с вистата ? И ако да как ... какво е по-различното?NetCutter написа:А ако го емулираш под линукс ще можеш да стартираш Уиндолс приложения, които не биха вървяли чрез маунтването
phantomlord написа:
При мен се оказа, че текущата версия на gcc, която е определена за използване по подразбиране е 4.1, докато ядрото ми съм го компилирал под gcc-4.0. За щастие не я бях де-инсталирал.
stupidshit написа:phantomlord написа: При мен се оказа, че текущата версия на gcc, която е определена за използване по подразбиране е 4.1, докато ядрото ми съм го компилирал под gcc-4.0. За щастие не я бях де-инсталирал.
Та проблема при мен е същия - ядрото ми е компилирано под 4.1.2 ,а те кущатата версия е 4.1.3 , а тази 4.1.2 съм я затрил ... как да я инсталирам отново , или има някаква друга врътка , или да прекомпилирам кернела с текущата версия ?
Назад към Инсталиране и работа с приложения
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта